Kaart van Parijs

Een bezoekje aan Parijs kan niet zonder kaart van Parijs. Het is belangrijk dat u een goed overzicht heeft van wat er allemaal te doen is in Parijs en waar u dan moet zijn. Het is daarom verstandig wanneer u in Parijs bent om een actuele kaart te kopen, zodat u weet wat er in de tijd dat u in Parijs bent te doen is in deze mooie stad. De leukste plekjes van Parijs staan aangegeven op de kaart van Parijs, deze is dus onmisbaar.

Online de kaart van Parijs bekijken

Het is mogelijk om thuis al een gedeelte van de reis in Parijs uit te stippelen. Dit kan gedaan worden omdat de kaart van Parijs online is weergegeven. Als de keuze al gemaakt is voor een hotel of appartement, dan kan er online gekeken worden wat er vanuit het hotel allemaal gedaan kan worden. Er zou gekeken kunnen worden naar welke bezienswaardigheden op loopafstand allemaal te doen zijn, daarnaast kan er gekeken worden hoe de metrolijnen lopen en kan er ook gekeken worden welke metro genomen moet worden om bijvoorbeeld naar Disneyland Parijs te gaan. Alles kan tegenwoordig online worden bekeken, kijk daarom nu wat er in de straten van Parijs te doen is en bereid u goed voor!

Gratis plattegrond van het openbaar vervoer

Bij elk metro station kun je verschillende gratis kaarten krijgen van de bediendes – dat wil zeggen dat je die kaarten alleen kunt krijgen als er ook iemand achter het glas zit. De meeste drukke metro stations zijn overdag bemand. Het kleine metro overzicht is superhandig, maar als je ook de buitenwijken wilt bezoeken kun je er beter ook de kaart van die specifieke zone bij nemen. Deze kaarten zijn allemaal gratis, dus er is geen reden om het niet te nemen.

Top vijf bezienswaardigheden

Om de top vijf van bezienswaardigheden te kunnen bezichtigen, is de kaart van Parijs onmisbaar. Neem deze er daarom nu bij en bekijk waar uw verblijf is. Hoe komt u aan deze top vijf van bezienswaardigheden? Op de eerste plaats staat Musée du Louvre, dit is voor de kunstliefhebbers zeker een aanrader om hier eens een kijkje te nemen. Op de tweede plaats staat de Eiffeltoren, hier kan met de lift omhoog worden gegaan en dan is er een prachtig uitzicht over en van de stad. Hier kunnen dan foto’s van worden gemaakt. De kaart van Parijs kan ook mee worden genomen in de Eiffeltoren dan kan er vanuit de Eiffeltoren gekeken worden waar u zich bevindt en waar u graag naar toe zou willen gaan. Op de derde plaats staat L’Arc du Triomphe. Dit is een triomfboog die zich op het midden van het plein bevindt, hier komen in totaal twaalf drukke avenues samen. Op de vierde plaats staat Cimetière du Père-Lachaise. De bezienswaardigheid is een 43 hectare grote begraafplaats, deze is gelegen midden in de stad. En op de laatste plaats staat Parc de la Villette, dit is het grootste park van Parijs, met maar liefst 55 hectare grond. Hier kan men heerlijk door heen wandelen en genieten van de rust. De planten en bloemen welke hier in bloei staan zorgen voor een heerlijke sfeer en mooie plaatjes.

De kaart van Parijs kopen

De kaart van Parijs kan ook wanneer u in Parijs aan komt worden gekocht. Het kan zijn dat u liever in Parijs pas gaat bekijken waar u naar toe gaat. U kunt zich laten verrassen door het aanbod wat er op dat moment is. Er zijn regelmatig shows te zien op de pleinen en de winkelboulevards zijn soms tot laat in de avond open. Heerlijk winkelen wanneer Parijs is verlicht, dit is een unieke ervaring.

GPS / 3G

Als je met de auto door Parijs wilt gaan (niet aan te raden) is een goede GPS onmisbaar. Je mobiele telefoon kan vanwege roaming kosten een dure oplossing zijn, en het is goed om daar even naar te kijken. Als je denkt aan een Franse SIM kaart (met 3G)… vanwege het oligopolie van een paar bedrijven is dat helaas een nogal dure aangelegenheid (d.w.z. nog dan Nederland en Belgie) en als je hier toch voor kiest is het belangrijk om er zeker van te zijn dat de internetbundel aan staat, anders is je beltegoed in no time foetsie.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.