Parijs hotels

De hotels in Parijs hebben verschillende prijsklassen. Het is daarom verstandig vooraf goed te kijken wat de prijzen zijn van de hotels, voordat er geboekt gaat worden. Het kan namelijk tientallen euro’s schelen als er voor een ander hotel gekozen wordt. Kijk hier voor een overzicht van hotels in Parijs

Goedkope hotels in Parijs

Een goedkoop hotel in Parijs kan zeker snel worden gevonden. Er zijn genoeg websites waar weekendjes weg worden aangeboden, of waar last minute aanbiedingen op worden weergegeven. Op deze manier betaalt iemand weinig voor een Parijs hotel. Ook de Parijs hotels komen zelf regelmatig met aanbiedingen waar de toerist zijn voordeel mee kan doen. Deze aanbiedingen zijn veelal buiten het hoogseizoen om, zodat ook dan veel mensen gebruik maken van de Parijs hotels. Zelfs in het hart van Parijs, in de Marais kun je vaak hele goede prijzen vinden, van 50 euro per nacht voor een kamer voor 2 personen.

Kosten van hotels

De kosten van de Parijs hotels zijn verschillend. Om te beginnen is het belangrijk om te kijken wanneer men een bezoekje wil brengen aan Parijs. Er kan gekozen worden voor de zomer, dan dient er rekening mee gehouden te worden dat alles dan snel vol geboekt zit en dat de prijzen dan een stuk hoger liggen dan andere tijden van het jaar. Dit komt omdat in de zomer veel mensen vrij zijn of vakantie vieren en dan een bezoekje gaan brengen aan Parijs. De mensen in Parijs weten dat ze hier hun voordeel mee kunnen doen en vragen dan echt de hoofdprijs voor de Parijs hotels. Daarom kan er ook voor worden gekozen om in een andere periode van het jaar naar Parijs te komen. Dan zijn de Parijs hotels in ieder geval een stuk goedkoper.

Eten in het Parijs hotel

Er zijn verschillende hotels waar men met meer dan twee personen op een kamer mag verblijven. Het is verstandig dit op tijd te regelen, wanneer er namelijk gezinnen met kinderen naar Parijs gaan worden vaak de familiekamers voor hen gereserveerd. Parijs is echt een stad waar men samen kan gaan genieten van de vele bezienswaardigheden en het heerlijke eten. Dit kan gedaan worden in het hotel zelf, maar er kan ook worden gekozen om buiten de Parijs Hotels te gaan eten. De keuze kan zijn omdat men niet op uur en tijd wil eten, of omdat men elke dag een eigen restaurantje uit wil gaan kiezen.

Mogelijke Parijs hotels

Het Mystery Hotel Parijs is een hotel waar veel mensen graag gebruik van maken. Dit hotel staat goed aangeschreven en in de omgeving van het hotel kan heerlijk worden genoten van de stad. Er kan een boottocht worden gemaakt op de Seine en dit zorgt er voor dat Parijs de stad naam van de liefde echt waar gaat maken! Een ander hotel waar voor gekozen kan worden is Hotel Kyriad Paris La Villette. Dit is een drie sterren hotel met maar liefst 207 kamers. In dit hotel krijgt men een ontbijt, een lunch en een diner in het restaurant. Ook heeft dit hotel en kleine parkeergarage. Hotel Courtyard Marriott Paris Defense West Colombes is een vier sterren hotel met 150 kamers. Dit hotel ligt in het noordwesten van Parijs. Er is een restaurant in het hotel aanwezig waar de gasten gebruik van kunnen maken. Een hotel dicht bij de Eiffeltoren kan ook, namelijk Coeur de City Hotel Paris Tour Eiffel. Dit is een drie sterren hotel en vanaf dit hotel is een bezoekje aan de Eiffeltoren binnen vijftien minuten waar gemaakt.

Hotels buiten Parijs

Ook buiten Parijs zijn veel hotels. Lekker handig voor als je met de auto op weg bent naar het zuiden van Frankrijk. Je hebt hier overzichtskaart van hotels buiten Parijs met de hotels in de omgeving. Je kan op de icoontjes klikken om te zien wanneer je er terecht kan.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.