Schoolreis organiseren naar Parijs

Een schoolreis naar Parijs kan op verschillende manieren worden bekeken. Voorafgaand is het belangrijk dat het duidelijk is waar men naar toe wil en wat de mogelijkheden zijn van de bezienswaardigheden. Het is misschien leuk om met de school te gaan eten op het tweede platform van de Eiffeltoren, of om samen te gaan winkelen wanneer er even een pauze wordt ingelast in het programma. Ook een bezoekje aan Disneyland Parijs is meer dan de moeite waard voor de hele school.

Een schoolreis naar Parijs organiseren

Een schoolreis naar Parijs kan op verschillende manieren georganiseerd worden. De school kan deze keuze hebben gemaakt voor een speciale examenklas, zodat zij een indruk krijgen over Parijs om daarna nog theorie lessen te volgen over deze stad. Op deze manier is de theorie eenvoudiger te koppelen aan de praktijk. Tijdens de schoolreis kan er een tripje worden gemaakt naar de diverse bezienswaardigheden. Allereerst wordt er vaak een bezoekje gebracht aan de Eiffeltoren, het symbool van Parijs. Daarnaast wordt er ook vaak een bezoekje gebracht aan de Arc de Triomphe. Dit is een 54 meter hoge triomfboog. Deze boog is gebouwd ter ere van Napoleon. Ten zuiden van Parijs kan de Château de Versailles worden bekeken. Dit is een van de meest prestigieuze monumenten van Parijs. Parijs staat ook bekend om de schilderstukken. Een bezoekje aan Montmartre kan daarom niet uitblijven. Dit is een schilderswijk waar men prachtige schilderwerken kan bekijken. Het is tussendoor altijd even leuk om winkeltjes te kunnen kijken, dit kan worden gedaan in Boulevard Haussmann. Dit is een groot winkelcentrum met een groot aantal warenhuizen. Tussendoor kan er ook een bezoekje worden gebracht aan Palais Bourbon, hier bevindt zich momenteel het Franse parlement.

De kosten voor een schoolreis Parijs

De kosten voor een schoolreis Parijs zijn afhankelijk van de grootte van de groep. Het ligt er ook aan hoeveel dagen de schoolreis gaat duren en waar men allemaal naar toe wil gaan. Er zijn namelijk verschillende mogelijkheden wanneer het gaat over schoolreisjes naar Parijs. De school kan zelf een reis opzetten en dan zelf de slaapplaatsen regelen, maar het kan ook allemaal georganiseerd worden door een reisbureau. Hetgeen hierbij gedaan moet worden is het aantal personen, de data en de wensen doorgeven en dan kan de reis zo in orde worden gemaakt.

Met schoolreis naar Disneyland Parijs

De schoolreis kan naar Disneyland Parijs gaan. Hier wordt dan gebruik gemaakt van groepskortingen. Zowel bij de entree op het park als het verblijf op het park worden fikse kortingen gegeven wanneer men met een schoolreis naar Parijs wil gaan en hier wil overnachten. Het kan ook zijn dat de school er voor heeft gekozen om één dag naar Disneyland Parijs te gaan, ook dan worden er fikse groepskortingen gegeven wat betreft de entree van het park. Vraag vooraf naar de mogelijke kortingen en dan weet de school ook direct waar ze aan toe is. Het is ook mogelijk om kortingsbonnen in te leveren welke op andere internetwebsites zo nu en dan verkrijgbaar zijn.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.