Vliegen naar Parijs

Als u naar Parijs wilt kunt u met de auto gaan, per trein of met het vliegtuig. Vliegen naar Parijs kan vanaf verschillende plaatsen. Vliegtickets Parijs zijn verkrijgbaar via verschillende maatschappijen waaronder KLM. Ook vanaf het vliegveld in Parijs zijn er verschillende mogelijkheden om verder vervoerd te worden. Denk eens aan een auto, een taxi, de metro, de trein en de bus. Vanuit en in Parijs komt u qua vervoer niets te kort!

Vliegen naar Parijs: tips

Het is mogelijk om met het vliegtuig naar Parijs te gaan. De vliegreis kan dan gaan naar Parijs Charles de Gaulle. Deze vlucht kan beginnen in Amsterdam Schiphol (tip: kijk ook voor de goedkopere opties voor parkeren Schiphol). Het duurt in totaal één uur en tien minuten om dan in Parijs aan te komen. Er kan dan gevlogen worden met de KLM/Air France. Dit is de vliegtuigmaatschappij waar Disneyland Resort Parijs de voorkeur aan geeft. Dit komt omdat zij er voor zorgt dat u comfortabel kunt vliegen en de service tijdens deze vlucht staat ook goed bekend.

De vertrekmogelijkheden zijn divers, dit zorgt er voor dat u een ruime keuze heeft om te kiezen op welk tijdstip u wilt vliegen. Als je bijvoorbeeld naar Istanbul wilt, dan heeft het meer zin om te vliegen. Maar voor Parijs, denk er aan dat de Thalys vaak net zo snel is als het vliegtuig als je de tijd meerekent die het kost om in te checken en op je bestemming te raken. Zeker als je in de buurt van een Thalys station woont en niet in de buurt van een vliegveld. Je kan dus ook makkelijk met de trein naar Parijs

De reis naar Disneyland Parijs

Wilt u vanuit uw aankomst meteen naar Disneyland? Dan kunt u dichtbij de luchthaven Charles de Gaulle de trein nemen of een auto huren en dan zelf naar Disneyland Parijs reizen. Zeven dagen per week rijdt er eens per half uur of eens per uur een shuttlebus tussen de luchthaven Charles de Gaulle en de verschillende Disney hotels. Er is ook een mogelijkheid om een auto te huren, deze kan voor vertrek vanuit de luchthaven al worden geregeld, zodat de auto klaar staat wanneer uw vlucht is aangekomen.

Bagage

Het is belangrijk dat u op tijd op het vliegveld bent zodat u op tijd in kunt checken. Dit zal er voor zorgen dat het vliegtuig op tijd kan vertrekken en u op tijd op de plaats van bestemming kunt komen. Neemt u niet teveel bagage mee, in Parijs is ook veel te koop en u vindt hier supermarkten waar u alles kunt kopen wat in Nederland ook verkrijgbaar is. Neem daarom alleen het hoognodige mee, voor uw vliegreis hoeft u niets speciaals mee te nemen. Zorg er voor dat u de vliegtickets binnen handbereik heeft en dat u uw portemonnee op een veilige plek op heeft geborgen. Veiligheid is belangrijk, zeker wanneer u een reis gaat maken met het vliegtuig. Het kan zomaar zijn dat u in slaap valt, dan is het prettig te weten dat uw bagage veilig is opgeborgen en waardevolle papieren zich binnen uw eigen handbereik bevinden. Zorg daarom voor een tas waar al uw waardevolle papieren in kunnen.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.