Groepsreis Parijs

Een groepsreis naar Parijs kan altijd georganiseerd worden voor een speciale gelegenheid. Misschien mensen in de familie die een 25 jarig huwelijk willen vieren, een vriendengroep die al tien jaar bij elkaar is of zomaar een reisje met vrienden naar Parijs. Een groepsreis Parijs is altijd genieten, weer of geen weer!

Een groepsreis naar Parijs

De groepsreis naar Parijs kan starten met de auto, maar kan ook comfortabeler worden geregeld. Denk maar eens aan een reis met het vliegtuig of een unieke reis met de trein. Naar Parijs is alles mogelijk, maar wanneer er met een grotere groep wordt gereisd, kan een groepskorting er voor zorgen dat er graag gebruik gemaakt wordt van de trein. Het voordeel van het reizen met de trein is dat de hele groep lekker kan genieten en niemand op hoeft te letten. Er kan op deze manier rustig en fit aan een groepsreis Parijs worden begonnen. Ook kan men gebruik maken van het vliegtuig. Er zijn vliegvelden in Parijs, te weten Charles de Gaulle, welke zich ten noorden van Parijs bevindt en Orly welke in het zuiden van Parijs ligt. Vanaf het vliegveld kan de reis op meerdere manieren worden voortgezet, er kan een auto worden gehuurd, maar er kan ook worden gekozen voor de metro die door heel Parijs rijdt. Ook kan er een taxi worden gebeld die de groep naar het betreffende hotel, hostel of appartement kan brengen. Als men deel gaat nemen aan een georganiseerde groepsreis Parijs, dan is er vaak busvervoer geregeld en wordt iedereen die deze groepsreis heeft gekozen netjes op de plaats van bestemming afgezet.

Weetjes voor Parijs

Parijs wordt ook wel de stad van de liefde genoemd. Het is daarom heerlijk om hier met een groepje naar toe te gaan en samen te zien hoe de mensen hier van elkaar genieten. Als de keuze is gevallen op Parijs kunnen hier veel jonge stelletjes gezien worden, die voor de stad van de liefde hebben gekozen, er worden dan ook veel liefdesaanzoeken in Parijs gedaan, vaak onder de Eiffeltoren. Misschien is dit ook wel de reden waarom Parijs de stad van de liefde wordt genoemd. Parijs is ook uniek omdat hier de langste schilderijengalerij ter wereld te vinden is: De Grande Galérie du Bord de l’Eau.

Verblijf tijdens de groepsreis Parijs

De groepsreis naar Parijs kan worden georganiseerd in het midden van Parijs. Er kan een appartement worden gehuurd waar de groep gaat verblijven en waar ze zelf voor eten en drinken gaat zorgen. Maar er kan ook worden gekozen voor een hotel waar alles bij de prijs in begrepen zit. In de ochtend lekker kunnen ontbijten en in de avonduren een heerlijke maaltijd welke wordt opgediend, allemaal afhankelijk van welke keuze er gemaakt zal worden voor de groepsreis Parijs. De groepsreis naar Parijs kan ook vorm krijgen door een weekend Disneyland Parijs te boeken. Er kan dan gebruik worden gemaakt van verschillende kortingen die geldig zijn voor grote groepen. Deze kortingen zijn dan van toepassing op het verblijf, maar ook op de entree van het park.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.